Translate

English Danish Dutch French German Polish Spanish Slovak Slovenian Hungarian Turkish

Ophaalservice

E-mail Afdrukken PDF

Heeft u goederen die nog geschikt zijn voor de kringloop? Dan kunt u met ons een vrijblijvende ophaalafspraak maken.

Hoe werkt het?

U stuurt ons foto's, wij laten deze voorbeoordelen door de ophaaldienst, hun geven aan of de goederen nog geschikt zijn voor onze kringloopwinkel en wij zullen u vervolgens bellen voor een ophaalafspraak of voor aan te geven dat wij hier geen interesse in hebben.

U kunt foto's sturen via de mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of via Whatssapp naar 06-26646022.

Vermeld hierbij wel uw adres en telefoonnummer en wij zullen z.s.m. met u contact opnemen.

 

Ons streven is om binnen 5 werkdagen kosteloos te komen kijken, indien de goederen nog in verkoopbare staat zijn dus niet kapot, vaal of versleten, nemen wij deze kosteloos mee.

Indien de goederen NIET meer geschikt zijn voor verkoop kunnen wij deze alsnog meenemen hieraan zijn echter afvoerkosten verbonden. Deze kosten zijn afhankelijk van het volume of wij kunnen de goederen laten staan bij u zodat u kijkt voor een andere oplossing.

Wij kunnen bijna alles demonteren en ook evt. naar onder halen indien de goederen op een hogere verdieping staan. Dit alles is een stukje gratis service!

LET OP: WIJ KOPEN GEEN GOEDEREN IN!!!